Något som kan vara bra att köpa in, det är papperskorgspåsar. Du kan hitta bra papperskorgspåsar hos Polypac. De har även en hel del andra bra påsar du kan ha nytta av. Bland annat:

  • Sopsäckar
  • Sanitetspåsar
  • Returplastsäckar

Att ha rätt sorts påsar för papperskorgen samt andra avfallskärl är ett måste. Särskilt på olika arbetsplatser samt även ute i det offentliga. När det gäller påsar för papperskorgar så är dessa oftast desamma överallt. De kallas även för soppåse, prasselpåse och insatspåse.

Köp påsar för papperskorgar

Oavsett verksamhet, så brukar det finns en del papperskorgar som kan behöva ha papperskorgspåsar. Just sådana kan du hitta hos Polypac. De påsar de har för papperskorgar finns i LD kvalitet och i HD kvalitet. De är tillverkade i polyeten. De har även möjlighet att anpassa påsar i det format och i den tjocklek du behöver. Det går även att få dessa påsar med tryck eller med infärgat material.

Rätt påse för rätt tillfälle

Hos Polypac finns det inte bara papperskorgspåsar och påsar för sopor, utan de har även andra sorters påsar. Bland annat har de e-handelspåsar och bärkassar. Utöver det så har de även sträckfilm, tejp, folier, mjölkpapp samt produkter för bygg. De har även olika former av zip-påsar samt att de har produkter för städ och renhållning.

En annan sak som detta företag lagerför, det är bra material för chark och livsmedel. Då bland annat charkpåsar, förpackningsfilm, matavfallssäckar, fruktpåsar med mera.

Hos Polypack finns det en hel del för olika branscher. För att få full koll på deras sortiment, kolla gärna in deras hemsida.